Connect with us

Hír

Marshall: Garrett miatt esett ki a Cowboys

 

A Jets jelenlegi sztárelkapója, Brandon Marshall élesen kritizálta Jason Gerrettet, a Cowboys mesterét a Packers elleni vereség után:

 

Az első félidő Garrett hibája. Közeledve a mérkőzéshez azt mondta, hogy azt “fogjuk csinálni, amit mindig is csinálunk”. Nem, nem azt fogod! Amikor egy olyan pocsék secondary ellen játszol, mint a Packersé, ahol én még a védők nevét sem tudom, neked pedig van egy Dez Bryanted, akkor folyamatosan őt kell tömnöd labdával“.

 

960

 

Bryant 132 yarddal és két TD-vel fejezete be a mérkőzést, és a Cowboys is az ő első TD-je után kezdett el kapaszkodni. Tehát van abban valami, mit Marshall mond. Ettől függetlenül a Dallasi futójáték sem volt rossz, hisz Zeke Elliott 125 yarddal fejezte be a mérkőzést majdnem hat yardos átlaggal futva.

 

Igazából pont azzal volt a baj, hogy akkor keresték Bryantet, amikor nem kellett volna. Az első dallasi drive például egy rövid yardos Zeke futás helyett egy rossz Bryant felé szálló labdával ért véget, és később is voltak rossz játékhívások. Sőt, Prescott INT-je is Bryant felé ment egy sima futás helyett, bár azt a játékot mintha eredetileg nem rá hívták.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!