Connect with us

Hír

“McDaniels nélkül én sem lennék az, aki most vagyok.”

Josh McDaniels, a New England Patriots támadó koordinátora az egyik legkelendőbb jelenleg a vezetőedző-piacon, a Rams, a 49ers és a Jaguars már hivatalosan is bejelentkezett érte. McDaniels nagyon régóta áll a Patriots alkalmazásában, támadó koordinátorként két időszakot töltött a csapatnál 2006 és 2008 között három éven keresztül, majd egy denveri és St.Louis-i kitérő után, 2012-ben ismét visszatért Foxborough-ba, ahol azóta is évről-évre az egyik legjobb támadóegységét rakja össze.

 

„Nem véletlen keresik annyian, hiszen jelenleg ő a legjobb (támadó koordinátor – a szerk.) az NFL-ben. A remek munkát végző edzők előbb-utóbb megkapják a lehetőséget arra, hogy a kvalitásaiknak megfelelő pozíciót töltsék be. Utálom elveszteni bármelyiket is, de be kell látni, hogy egy vezetőedzői poszt minden edző álma.”

 

brady-mcd

 

A fent idézett sorok Tom Brady száját hagyták el egy hétfői rádióműsorban, melyben McDanielsről beszélt és arról, hogy mennyit jelentett neki. Brady korábban is dolgozott már kiváló edzők alatt, de McDaniels alatt tudott leginkább kiteljesedni, legjobb szezonjait vele együtt érte el, elég ha csak a 2007-es űroffense-re gondolunk, de azon kívül is még egyszer Super Bowlba jutottak ketten, amit aztán meg is nyertek. A folyamatos rájátszás részvételről és főcsoport-döntőkről pedig szót se ejtsünk.

 

„Minden téren kiváló volt számomra. Sosem lettem volna nélküle az a játékos, aki ma vagyok, minden héten új kihívások elé állított. Bíztam az edzői képességeiben és abban, ahogyan vezeti a támadósorunkat. Remek edző és nagy érvágás lenne az elvesztése, azonban két hétig még biztosan minket irányít. Szóval ahogy mondtam, személy szerint nem szeretném, hogy távozzon, de meg tudom érteni, hogy miért is szeretnék annyian alkalmazni őt.”

 

A Patriots a wild card körben pihen, így McDaniels el tudja intézni a három interjúját pénteken és szombaton, hogy aztán hétfőtől az aktuális ellenféllel tudjon már foglalkozni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!