Connect with us

Hír

Még egyszer nem írok alá egy évre

 

Mivel a Packers legyőzte a Giantst a rájátszás első hétvégéjén, így nem volt Jason Pierre-Paulnak esélye visszatérni a csapatban. Pedig nagyon ráfért volna ő a védelemre, vele talán tovább bírták volna a Packers rohamait (és az offense bénázását). A Giants kiesése ugyanakkor azt jelenti, hogy JPP szerződése tulajdonképpen lejárt, a remek pass rusher pedig nem akar megint bizonyítani.

 

jpp_hands

 

JPP két éve egy petárdával ledurrantotta a fél kezét, pedig nem volt élő szerződése, mindössze egy franchise tagje. A 2015-ös szezon nagy részét kihagyta, nem is ment annyira a játék, így a 2016-os szezonra kötött egy most mutasd meg szerződést: egy év, 10 millió. Sikerült is neki, 12 meccsen 35 tackle, 7 sack, 7 negatív yardos szerelés, 16 QB hit, 8 leütött passz, három fumble és egy TD jött össze neki. Most pedig úgy van vele, hogy jó eséllyel üzleti döntést fog hozni, lassan 29 évesen már nem lesz sok ideje nagy pénzt keresni. Ez pedig azt jelenti, hogy nem biztos, hogy visszatér New Yorkba.

 

Vicces, de jelenleg a legjobb 4-3-es end fizetést a Giants új szerzeménye, Olivier Vernon birtokolja 17 millióval, utána jön 14,2 millióval Robert Quinn, majd 11-gyel Cameron Jordan. A többi top 4-3-as end 8-10 millió között keres, normál esetben JPP sem számíthatna sokkal többre, hisz a 10 millás fizetése is a negyedik legnagyobb volt. Ennyit vélhetően lesz csapat, aki áldoz rá, de aligha a Giants lesz az.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!