Connect with us

Hír

Meg kell találni Eli utódját

 

A rájátszásból kiesett a Giants, Eli kezd öregedni (36 éves) és nem is játszik jól. A csapat general managere, Jerry Reese pedig már arra gondol, hogy lassacskán jó lenne megtalálni a kétszeres Super Bowl-győztes QB utódját.

 

“Mindig minden pozícióra gondolunk és Eli már 36. Már gondolkodtunk azon, ki lehet a következő irányító, ki a soros. Úgyhogy fogunk ezzel foglalkozni a holtszezon alatt.”

 

1008_eli

 

A rosteren egyedül Josh Johnson van a vasember Eli mögött, de a 30 éves, több mint 10 csapatot megjárt csere nyilván nem megoldás.

 

“Harminchat, nem gondolom, hogy egy irányítónál ez őskövületnek számít. Nem gondolom, hogy különösen rosszabb éve volt, viszont a támadósorunk nem működött úgy, ahogy szerettük volna.” – tette hozzá Reese.

 

Próbálkozott a Giants korábban újoncokkal, például Ryan Nassibbal a 2013-as NFL Draft negyedik körében, de nem vált be túlzottan, idén sérültlistára került. Eli Manning kétségkívül gyenge volt idén, de nem segített, hogy a földön nem tudtak haladni a labdával. Viszont sok irányító, köztük a bátyja is 36 éves kora után döntögetett rekordokat és lett a liga MVP-je, így azért a remény semmiképp sincs elveszve, még ha nem is akkora játékos ő, mint Peyton volt.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!