Connect with us

Hír

Nem fogok úgy járni mint Norman!

 

A nagy edzőkeringő közepette a tavaszi free agencyre is érdemes már most figyelni, mert értékes emberek lehetnek szabadon igazolhatók. Ilyen például Kawann Short is, már ha nem rak rá franchise taget a Panthers.

 

kawann_short

 

Ron Rivera rendelkezésére állt Star Lotulelei és Kawann Short is a 2015-ös szezonban, ráadásul egymás utáni körökben választották ki őket 2013-as drafton, tavaly azonban aggasztó jeleket kaptak. A Panthers a 2016-os draft első körében újra a védőfal belsejébe húzott egy játékost, ami minden valószínűség egy dolgot jelenthet: valakinek mennie kell. Lotulelei van “könnyebb” helyzetben, hiszen az ő 5. éves opciója lehívható, és ezt meg is tette a Panthers, így ő egy évet nyert, Shortnak viszont idén szerződést kell adni, ha meg akarják tartani. Ami nem lenne olcsó, tekintve, hogy a liga szűk elitjébe tartozik a posztján. Az sincs kizárva, hogy franchise taget kap, ebben az esetben ő nem esne ugyanabba a hibába, mint Josh Norman tavaly.

 

„Ha franchise taget rakna rám a Panthers, azonnal aláírnám, nem vagyok olyan, mint Josh. Minden álmom, hogy a franchise része legyek ameddig vissza nem vonulok.”, hangzott el a szájából egy Panthersszel foglalkozó weblapnak adott nyilatkozatában.

 

Short tehát elkötelezett a csapat iránt, kérdés, hogy ez fordítva is igaz-e. Vernon Butler személyében meglenne a pótlás, Fletcher Cox tavaly kapott szerződése pedig csak felverné Short árát, amit a Panthers nem tud, vagy nem is akar megfizetni. Csapat nélkül sem fog maradni, az szinte biztos, de így maximum kompenzációs picket láthat belőle a Panthers, ha végül nem tudnak majd megegyezni.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!