Connect with us

Hír

Osweiler ígéri, kijavítja hibáit

 

A Texansnak volt esélye a kissé rozsdás Patriots ellen tegnap este, hiszen a negyedik negyed elején csupán egy labdabirtoklásnyi hátrányban támadtak. Azonban Osweiler passza Hopkins felé kissé magas lett és interception lett a vége, két játékkal később pedig kvázi véget ért a találkozó.

 

FOXBORO, MA - JANUARY 14: Brock Osweiler #17 of the Houston Texans reacts in the second half against the New England Patriots during the AFC Divisional Playoff Game at Gillette Stadium on January 14, 2017 in Foxboro, Massachusetts.  (Photo by Maddie Meyer/Getty Images)

 

“Ki kell használnunk ezeket a nagy lehetőségeket ilyen csapatok ellen és ugyan nem tettünk így az egész meccs során, a negyedik negyed elején csak nyolc pont lemaradásban voltunk. Jól olvastam a játékot. Azt hittem, hogy egy nagy játékot fogok csinálni és úgy érzem egy kicsit elúszott tőlem a labda. Egy picit magas lett és a következő pillanatban már csak azt látod, hogy interception. Ez az én hibám volt, de ki fogom javítani. Megígérhetem, hogy ezer labdát fogok dobni ilyen útvonalra a holtszezonban és kijavítom ezt a hibát.”

 

Osweiler nagyon szeretne franchise irányító lenni és ezért minden tőle telhetőt meg is tesz, illetve meg is fog tenni. A Texans is így gondolta, amikor $37 millió garantáltat ajánlott neki, azonban nagyot buktak az üzleten, ugyanis Osweiler nem tudott semmit hozzátenni a játékukhoz. Főleg nem fontos szituációkban. Hatalmas fejlődésen kell átmennie, hogy a következő idény után ne döntsön úgy a houstoni csapat, hogy megválik tőle.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!