Connect with us

Hír

Payton úgy tervezi, marad

 

Újra elkezdtek pusmogni egyes források, hogy Sean Paytonért bejelentkezett valaki és szívesen vinnék a fiatal irányítójuk mellé, a csapatuk élére a kiváló szakembert. Tavaly a Coltsról volt szó, idén éppen a Rams a kiválasztott, akik Jeff Fisher menesztésével új főedző után keresgélnek. Payton azonban cáfolta, hogy távozna.

 

sean-payton-082615-getty-ftrjpg_tcpn5n7471qu1we8wqihjj80x

 

“A tervem egyértelműen az, hogy visszatérek. Négy év van hátra a szerződésemből és úgy tervezem, hogy ezt ki is töltöm. ” – mondta Payton.

 

A helyzet érdekes. Pár napja ugyanis már “közös érdeklődésről” szóltak a hírek, viszont ahhoz, hogy Payton csapatot váltson, ahhoz meg kell egyeznie a Ramsnek a Saints general managerével, Micky Loomisszal. A Rams viszont nem lenne hajlandó túl sok kompenzációt feladni, főleg hogy nincs is idén elő körös draft cetlijük a Goff-trade miatt. A Saints pedig nem adná csak úgy olcsón edzőjét, akinek évi $10 milliós szerződése van a csapattal. Ráadásul a Ramsnak sem ártana előtte interjúznia Paytonnal, hogy egyáltalán mik lennének a tervei a csapat élén.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!