Connect with us

Hír

Peterson maradna, de…

 

A Vikings jövőbeli Hall of Famer futója szeretne maradni a csapatnál a következő szezonra is, de azért bedobott pár csapatot, akiken elgondolkozott, ha mégsem így lenne. Ugyanis a nagyon magas fizetése miatt könnyen lehet, hogy a Vikings nem tart igényt majd Adrian Petersonra a 2017-es idényre.

 

“Lilában látom magam. Sok mindennek kell még történnie, de lilában látom a karrierem végét. Azonban ez mégiscsak üzlet, így a dolgok máshogy is alakulhatnak… Remélhetőleg meg tudjuk oldani a dolgokat.”

 

Sep 18, 2016; Minneapolis, MN, USA; Minnesota Vikings running back Adrian Peterson (28) smiles prior to the game against the Green Bay Packers at U.S. Bank Stadium. Mandatory Credit: Brace Hemmelgarn-USA TODAY Sports

 

A 31 éves, hétszeres Pro Bowler running back, aki 2012-ben az NFL legértékesebb játékosa volt 10 évet játszott már Minnesotában. Viszont ha arra kerülne a sor, hogy a szabadügynök-piacra kerül, akkor olyan csapathoz szeretne igazolni, ahol jó a védelem, jó az edzői stáb és a Super Bowlért küzdhet.

 

“Van néhány csapat, akikre gondoltam… New York (Giants) volt az egyik, amelyik eszembe jutott, Tampa Bay, sok más csapat. Houston sem lenne egy rossz hely. De itt megállnék. Csak random neveket dobálok fel.”

 

A Vikingsnak opciós joga van AP megtartására, ha így döntenek, akkor a $11,75 milliós alapfizetését és a $6 milliós roster bónuszát is ki kellene fizetni és erről a ligaév első napjáig, tehát a szabadügynök-piac kezdetéig (március 9) kell dönteniük.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!