Connect with us

Hír

Ryan Clady pont olyan, mint a Jets szezonja

 

Korábban többször írtam, hogy a Denver Broncosnak el kell küldeni a nagyon drága Ryan Cladyt, mert a játékosban már nem maradt semmi. Akkor sokan nem értettek velem egyet, de végül is a csapat elcserélte az egykor All Pro left tackle-t, aki a Jetsben kötött így ki. Kötöttek is egy új szerződést 1+1 évről, most azon a +1 éven töri a fejét a Jets.

 

fitzclady

 

Clady februárban 2,5 millió dollárra lenne jogosult, valamint 7,5 millió dolláros alapfizetése lenne. A Jets módosított a szerződésén, így a februári roster bónusz alapfizetés lett, tehát nem kell most dönteniük róla, ráérnek a 2017-es szezon első meccse előtt. Hogy ez miért jó Cladynek, nem tudni: felcserélte a potenciális februári kirúgást egy augusztus/szeptemberire, tehát még csak csapatot is nehezebben tud találni.

 

Persze még él a remény, hogy az a játékos lesz, aki volt, nyilván a Jets is ebben bízik. Csakhogy Clady a 2013-as szezon óta 27 meccsen lépett pályára a lehetséges 64-ből, idén is csak fél szezonig bírta, olyan sok már nincs benne. Főleg, hogy a Jets 7 millió dollárral a fizetési plafon fölött van, tehát szinte nulla az esély, hogy megtartsák a 10 millióba kerülő, sérülékeny tackle-t.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!