Connect with us

Hír

Sanders: nyerhetnénk Romóval, de bízom Elwayben

 

Ugyan több forrás lehozta már, hogy a Broncos nem érdeklődik Tony Romo iránt és inkább a két fiatal QB-jukat versenyeztetik meg a kezdő posztért, ez nem jelenti azt, hogy a denveri játékosok felé ne irányulnának ilyen kérdések. Most épp Emmanuel Sanders beszélt erről.

 

Aug 7, 2014; Denver, CO, USA; Denver Broncos wide receiver Emmanuel Sanders (10) comes out onto the field before the start of a preseason game against the Seattle Seahawks at Sports Authority Field at Mile High. The Broncos defeated the Seahawks 21-16. Mandatory Credit: Ron Chenoy-USA TODAY Sports

 

“Szerintem nekem előnyös lenne. De ezzel kapcsolatban egy dolog: én mindig hátra fogok dőlni és rábízom John Elwayre. Megbízom benne. Ha idehozza, akkor szerintem Tony Romo jól fog illeszkedni Mike (McCoy, támadókoordinátor) rendszerébe. Ez egy no-huddle, up-tempo offense. Szerintem olyasmi lesz, mint a Cowboysé. Rendelkezésére áll Demaryius Thomas meg valami 10-es számú a másik oldalon. Úgy érzem, hogy meccseket, akár bajnokságot nyerhetnénk Tony Romóval. Ugyanakkor Paxton Lynch spread offense-ben játszott Memphisben és ő is sikeres lehet. Szerintem Trevor (Siemian) is sikeres lehet. Meglátjuk mi lesz. Nem állhatok fel és mondhatom, hogy ‘Hozzátok ide Tony Romót!’, mert van két másik irányítóm, akik szintén igen jól játszanak.”

 

Azt is több forrásból olvastuk már, hogy Tony Romo legszívesebben Denverbe menne, hiszen azon csapatok közül, ahol nincs biztos kezdő és franchise irányító, a Broncosnál van a legjobb csapat, még ha a támadófal nem is lenne a legjobb barátja a sérülékeny QB-nak. A Cowboys nagy valószínűséggel megpróbál majd megszabadulni Romótól akár csere, akár kivágás útján, ez lehet a holtszezon egyik nagy stroyline-ja.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!