Connect with us

Hír

Shanahan olyan, mint Belichick

 

Kyle Shanahan minden valószínűség szerint a 49ers főedzője lesz, amint véget ér számára a rájátszás. Egyik korábbi irányítója úgy gondolja, hogy megéri várni a Falcons támadókoordinátorára. Brain Hoyer szerint ugyanis hasonlít egy másik edzőre, aki alatt volt szerencséje játszani: Bill Belichikre.

 

Hoyer 13 mérkőzésen kezdett a Shanahan által irányított Browns támadósorban, első három évét pedig New Englandben töltötte, így valóban ismeri mindkét edzőt.

 

mmbqb-kyleshanahan

 

“Egyszerűen tudod, hogy amikor látod őket az épületben, mindig a focira gondolnak. Ez egy olyan dolog, amit rendkívül csodáltam Kyle-ban. Amikor épp dolgozott, akkor egyedül arra koncentrált. Előfordult, hogy mikor ráköszöntem a folyosón, egyszerűen elsétált mellettem.”

 

“De ez csak azért van, mert mondjuk egy harmadik kísérletes vagy vörös zónás játékon dolgozik. Lenyűgöző az elhivatottsága, a hozzáállása, és hogy folyton erre gondol. Ezért hasonlítottam hozzá. Bill ugyanilyen volt. Láttad a folyóson, ráköszöntél, ő felnézett, bólintott és ment tovább.”

 

Hoyer azt is hozzátette, hogy mindkét edző teljesen maximalista. Érdekes lesz megfigyelni, hogy Shanahannek mekkora sikere lesz a teljes újjáépítés módban lévő 49ersnél és milyen szinten tudja átvinni a Falconsnál elért sikereit egy jóval gyengébb kerettel rendelkező csapathoz.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!