Connect with us

Hír

TJ Lang maradna Green Bayben

 

A Packers extraklasszis guardja, TJ Lang nem játszotta végig a Falcons elleni meccset, mert rásérült a korábban sem 100 százalékos lábára. Nem jó hír ez neki, hisz az utóbbi két évben folyamatosan volt valamilyen nyavalyája, 29 éves és a szerződése is lejár:

 

Ez volt az első gondolatom, miután megint megsérült. Bízok benne, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy Packers mezben pályára léptem. Most pihenni fogok pár napot, feltöltődök, aztán meglátjuk, mi lesz. Mindenki tudja az öltözőben, hogy maradni akarok. A kezdetektől fogva ezt mondom. Imádom a csapatot, imádom Green Bayt, mindent szeretek, ami Packer. ”

 

tf

 

Lang helyzete azért nagyon kérdéses, ugyanis a Packers 2016 nyarán mindenki meglepetésére elköszönt a hasonló korú, de legalább ugyanannyira elit Josh Sittontól, akit Lane Taylorral pótoltak. Nem is látszott meg a váltás, annak ellenére sem, hogy Sitton Chicagóban is elit volt.

 

Lang mellett szól, hogy a guardot is játszani tudó center JC Tretter és a csere Don Barclay szerződése is lejár, tehát őt nem lesz olyan könnyű pótolni. Viszont ez Langtől is függ, ugyanis a piacon 8-10 millió dollár körül kereshetne. Rodgers egyértelműen a maradása mellett van, kérdés, hogy Lang csapat iránti szeretete meddig kompenzálja az anyagiakat.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!