About the author

15 Comments

 1. 1

  polo62

  sok embert lehetne itt megemlíteni, szerintem nehéz 10et kiválasztani. Clowney is jó szezont futott, Blount megdöntötte a franchise rekordot, Ray is biztató jeleket mutatott, és Pryor is nagyot ugrott az eddigi teljesítményéhez képest. ennek ellenére a listából senkire nem lehet azt mondani, hogy érdemtelenül van ott.

 2. 2

  BenszeT

  Clowney? Nem tudom kit tennék ki helyette☺

 3. 3

  katonadani

  Pryor jó lett volna, nem is tudom hogy nem jutott eszünkbe
  Clowney és Blount már nem breakout arra jutottunk előzetes egyeztetés alapján :)
  Ray pedig még nem ért oda szerintem

 4. 4

  chester

  Clowney esetében én még várnék a breakouttal, majd amikor Watt is lesz!

 5. 5

  katonadani

  Clowney már tavaly kitört bőven

 6. 6

  katonadani

  te meg nem tudom miről beszélsz :D vagy ha breakout alatt az all-time greatséget vesszük, akkor oké :D

 7. 7

  chester

  Mit nem értesz? Szerintem ez tőle nem volt breakout szezon, mert tavaly sem volt rossz, csak nem játszott annyi meccsen. Majd ha Wattot duplázzák ki, és nem őt, majd akkor hasíthat olyan szezont, ami bőven túltesz az eddigieken.

 8. 8

  katonadani

  ha az idein “bőven túltesz”, akkor jobb lesz bárkinél a ligában. Most is top10 edge defender

 9. 9

  Rpi

  Akkor jól tippeltem. :)
  Vic egy állat lett az idénre, tavaly nagyon altatott, már a bust cetlit is ráakasztották, erre ez. Majdnem megdöntötte a franchise rekordot is (16.5). Le a kalappal.

 10. 10

  Vicgeordie

  Cannon tényleg khm, nem volt jó januárban a Broncos ellen, de mint utólag kiderült Stork biccentései miatt Von Millerék előre tudták mikor kell pusztítani, így eleve nagy hátrányból indult a szerencsétlen Pats o-line…

 11. 11

  combat

  Nálam Blount totális break out. Lehet számokban nem (de abban is…), de ahányszor én fogtam már a fejem a vakon belefutok mindenbe futásai miatt, az idei éve hatalmas break out! :)
  Persze mint mindig most is teljesen elfogult vagyok. :)

 12. 12

  Debreceni József

  Már majdnem felhúztam magam azon hogy Bouye csak második, aztán látom hogy Beasley az első. Na jó, ezt adom. Clowney szerintem sem mutatta még meg eddig hogy mit tud igazán. Kell Watt a másik oldalra hogy ő rombolni tudjon. Remélem jövőre mindkettő egészséges marad, lesz majd “szekkeső”?

 13. 13

  katonadani

  nem értem h Clowney-val mi a baj, top10 (rossz esetben 15) játékos a posztján. A sackeső valóban nem jött, de brutálisan jó Clowney, futás ellen konkrétan top3-5

 14. 14

  3technique

  Nem rossz a névsor. Nem is kötekedés de Nick Perry felfért volna. Prove it szerződéssel tolta idén és végre meg is jött. Mivel korábbi első körös volt és eddig minden volt csak meghatározó nem idén viszont 10+ sack és CM3, Peppers mellett lett a GB legveszélyesebb siettetője. Clay mozgatása (ILB) miatt pedig már kb 2 éve is be tudta volna magát verekedni a kezdőbe.

 15. 15

  Leonidasz007

  Az előzetes listámon rajta volt aztan valahogy lekeveredett róla. Mindenképp honorable mentiinkent ott a helye a listan.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team