Connect with us

Hír

Ütős edzői kar állhat össze a Ramsnél

 

A legfrissebb hírek szerint a Redskins OC Sean McVay második interjún vesz részt a Los Angeles Ramsnél, a 30 éves szakember az abszolút favorit a csapat főedzői állására. Ráadásul nem kisebb névvel, mint a Broncosnál jó eséllyel létszámfelettivé váló Wade Phillipset hozná magával védelmi koordinátornak.

 

NFL: Seattle Seahawks at Washington Redskins

 

McVay egy elképesztően fiatal szakember, támadókoordinátori tapasztalata is csak 2014-től kezdve van. Akkor mondjuk még nem nagyon jött ki neki a lépés, hisz hol RGIII-at, hol az akkor még cserének számító Kirk Cousinst kellett menedzselnie. 2015-ben aztán egyértelműen Kirk kapitány lett a kezdő irányító, az offense pedig szárnyalt vele: 24,2 pont meccsenként (10.), Cousins 4100+ yard, 29 TD, 11 INT, 101-es passer rating. Az idei éve aztán még jobb lett: 24,8 pont (12.), 403 yard/meccs (3.) csapatszinten, Cousins pedig 4917 yard, 25 TD, 12 INT.

 

McVay egy teljesen potens irányítót csinált egy negyedik körös irányítóból, a kihívás pedig adott, hogy Goffal is valami hasonlót hozzon össze. Ráadásul ő nagyon szeretné maga mellé Wade Phillipset, aki ezzel a Rams védelemmel valami elképesztő csodát tudna csinálni, ami állítólag egy nagyon erős érv mellette.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!