Connect with us

Hír

Vick kész befejezni

 

Miután 2015-ben a Steelers elküldte, Michael Vick még úgy volt vele, hogy van egy jó éve még a tankban. Kiderült, hogy nincs, ugyanis senki nem adott neki szerződést. Az egykori 1/1-es sztár pedig most már lélekben is felkészült, hogy abbahagyja:

 

Igen, azt hiszem, it a vége. Most már más szemszögből látom az életemet. Gyerekeim vannak, velük kell lennem. Úgy gondoltam, van még egy lövésem 2016-ban. Nem így lett, de így is elégedett vagyok a karrieremmel és azzal, amit elértem. Elmondhatom magamról, hogy minden nehézség ellenére, de csak nyertem meccset az összes csapatomnak, még úgy is, hogy csak 3-3 kezdő meccsem volt New Yorkban és Pittsburghben. Én jelentettem a különbséget és most már készen állok továbblépni.

 

ff

 

 

Vick a 2001-es draft 1/1-ese volt, háromszor került Pro Bowlba a Falcons színeiben, mielőtt a kutyaviadalos ügye miatt börtönbe nem került. Visszatérte után az Eagles igazolta le, ahol közel MVP formában játszott, de sérülékenysége és fumble gondjai miatt végül nem sikerült révbe érnie. 2014-ben és 2015-ben már csak csere volt, azóta pedig végleg kikopott a ligából.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!