Connect with us

Hír

Wade Phillips a Ramsé

 

Ahogy várni lehetett, Vance Joseph kinevezésével Wade Phillipsnek nem maradt helye a Broncosnál, viszont Sean McVay, a Rams új főedzője tárt karokkal várta őt Los Angelesbe védőkoordinátornak.

 

phillips_wade_CP_160206

 

A 69 éves, 47 év szakmai tapasztalattal rendelkező védőguru, aki a Broncos ligaelit védelmének atyja, most egy fiatal, tehetséges egységet kap a kezébe. Érdekes lesz figyelni, hogy át akarja-e alakítani a jelenlegi 4-3-as rendszert 3-4-essé, ami az ő specialitása, azonban a jelenlegi játékosai nem annyira illenek ebbe a felfogásba. Aaron Donald a liga legjobb játékosa belső falembere jelenleg és nehezen tudom elképzelni, hogy ugyanekkora pusztítást tudna végezni 3-4 endként. Persze ott is jó játékos lenne, de nem a legjobb.

 

Phillips már 1981 óta legalább védőkoordinátor a ligában, a Saints alkalmazta ebben a pozícióban először, de betöltötte a DC szerepét az Eaglesben, a Billsben, a Falconsban, a Chargersben, a Texansban és a Broncosban (2x is). Ideiglenes főedző pedig volt New Orleansban, Atlantában és Houstonban, teljes rangú HC pedig Denverben, Buffalóban és Dallasban, 79-57-es mérleget tud felmutatni főedzőként.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!