Connect with us

Hír

Wilfork elégedett a houstoni előléptetésekkel

 

A Texans védőkoordinátor Romeo Crennelt asszisztens főedzővé léptették elő, Mike Vrabel pedig védőkoordinátor lett Houstonban. Előbbi 1,8 millió dollárt fog keresni a következő két évben, ami az egyik legmagasabb egy asszisztens edzőtől. Utóbbi pedig tavaly visszautasította a 49ers DC állásajánlatát, aminek most meg lett a jutalma.

 

BRADY CRENNEL

 

Megérdemelte Vrabel, szerintem jó döntést hoztak. Nagyon okos, érti, mit kell tenni a győzelemért és a srácok tisztelik. Egy remek edző, ahogy kiváló játékos és csapattárs volt. ” – mondta Vince Wilfork.

 

Vrabel egy All Pro linebacker volt fénykorában, 2001-ó és 2008 között játszott New Englandben, ahol három Super Bowlt nyert és egy csapatban volt Wilforkkal. Ahogy egyébként Romeo Crennel is nyert három gyűrűt a Patriots védőkoordinátoraként, előtte pedig kettőt a Giants-cel, ráadásul Vrabelt és Wilforkott is edzette, utóbbi az ő szenvedélyét és zsenialitását is méltatta.
Illetve ne felejtsük, hogy Bill O’Brien pedig 2007 és 2011 között volt a Patriots alkalmazásában. Így tehát a Houston főedzője, főedzőhelyettese és védőkoordinátora is New Englandből jött a csapatba. Már csak a Super Bowl győzelem meg Tom Brady hiányzik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!