Connect with us

Hír

Zimmer: Bradford megérdemli a kezdőt

 

Sajnálatos körülmények miatt kellett szeptember elején beruháznia a Minnesota Vikingsnak Sam Bradfordra, de az alapszakaszt követően nem járt vele rosszul a Vikings, noha az Eagles szurkolók örülhettek jobban papíron az érte kapott első körnek.

 

Houston Texans vs. Minnesota Vikings

 

Mike Zimmer főedző szerint kiváló munkát végzett a frissen beugró, bizonyítási vágytól égő Bradford. Egy számára kedvező környezetbe került, ugyanis nem irányító központú a Vikings, így Bradfordnak sem kellett végig a hátán cipelnie a csapatot, erre mi sem jobb bizonyíték, mint hogy a jó playbooknak hála az utolsó fordulóban övé volt a valaha volt legpontosabb passzmutató egy kezdőirányító által az NFL történelmében. A sorozatos sérülések a támadóoldalon azonban nem könnyítették meg a dolgát, előbb Adrian Peterson hullott ki a csatasorból, majd a támadófal kezdett folyamatosan leamortizálódni, aki meg egészséges maradt, az szimplán pocsék volt khm Clemmings khm. Zimmer egyenesen odáig ment, hogy el tudja képzelni őt jövőre is a Vikings irányítójának, ami csak még érdekesebbé teszi a helyzetet.

 

Ugyanis 2014-ben már választott a Vikings egy franchise irányítót magának Teddy Bridgewater személyében, az alapszakasz előtt elszenvedett horror sérülése miatt azonban a további profi pályafutása is kétségessé vált egyes pletykák szerint. Reméljük teljesen fel tud épülni, viszont akkor komoly döntés elé fog nézni a Vikings a közeljövőben. Vagy mégsem?

 

sam_bradford_teddy_bridgewater

 

Bradford szerződése ugyanis nagyon baráti a Vikingsnak. Jövő szezon végéig élő kontraktusa van, ugyanakkor halott pénz nélkül bármikor elküldhető a következő szezon kezdetekor. Azaz ha megtartják, akkor egy évig van egy bizonyított irányítójuk 18 millió dollárért, és Bridgewaternek van ideje felépülni sérüléséből, viszont ha már idén ősszel vele képzelnék el a csapatot, akkor szimplán cutolják Bradfordot mindenféle veszteség nélkül. Egyedül akkor jöhet ki rosszul a Vikings – és ezt nem kívánjuk nekik – ha Bridgewaternek abba kell hagynia, mert azért Bradfordot hosszú távra alkalmazni már nem olyan biztonságos lehetőség, tekintve, hogy ő is üvegből van, és 30 éves lesz amikor lejár a szerződése.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!