Connect with us

Szabadügynök

Top6 szabadügynök center

 

A szabadügynököket értékelő sorozatunk ezen darabjában a centereket fogjuk górcső alá venni. A rövid értékelés után a játékos PFF-értékelését is megjelenítjük, puszta érdekességként.

 

1. JC Tretter, GB, 26

 

Tretter jól alakítja a zsebet, és fiatal, viszont idén csak 7 meccsen mutathatta meg magát. A cseréje, Linsley, elég komoly munkát végzett, így Tretter jó eséllyel nem fog nagy szerződést kapni, márpedig ilyen képességekkel azt fog keresni. Eddig összesen keresett két és fél milliót, mostantól nyugodtan kérhetne évi 6-8 körül is, viszont elég komoly sérülésbiztosítás lesz az aláírt papírban, az biztos. PFF 84.1, #9.

 

2. Matt Paradis, DEN, 27

 

Paradis az elitbe tartozik a posztján és mivel jelenleg korlátozott szabadügynök, tehát valószínűleg Denverben marad. A holtszezonban csípőműtét vár rá, amiből ha felépül, akkor még jobb lehet. Érdekesség, hogy eredetileg guardként kezdte, onnan került beljebb. PFF 90.7, #1.

 

t54id.So.36[1]

 

3. Joe Hawley, TB, 27

 

A Tampa centere egyre jobb formát mutat, valószínű, hogy nem engedik el könnyen, ha már ennyire kezd összeállni a támadósor. PFF 76.0, #28.

 

4. John Sullivan, WAS, 32

 

Igazi veterán, érthetetlen, hogy a Redskinsnél miért volt csak csere idén. Könnyen megszolgálhatja a bizalmat, és túl sokat sem fog kérni. PFF 76.6, nincs helyezés.

 

john-sullivan-cardinals-offense-660-350[1]

 

5. Stefen Wisniewski, PHI, 28

 

Wisniewski be kellett, hogy álljon csereként a szezon folyamán guard posztba, és megtette, amit megkövetelt a haza. Egész decens belső falember, jó eséllyel kapni fog egy kispadszerződést, de nem lepődnék meg, ha ínségben levő csapatokhoz elszegődne guardnak, és hagyná a fenébe a center posztot. PFF (guard) 75.2, #39.

 

6. AQ Shipley, ARI, 31

 

Shipley ennyi idősen még a jobbak közé tartozik, és az Arizonában megtalálta a helyét. Jó eséllyel maradni fog még pár évet. Amennyire nagy név volt egyetemen, annyira sokszor váltott csapatot a profi ligában, a Cards az ötödik csapata (a Coltsban kétszer is megfordult ráadásul). Prove it-szerződést kaphat, vagyis rövid időre, teljesítményalapon kaphatja a fizetését, hiszen ő már inkább a leszálló ágban van korának megfelelően. PFF 82.4, #14.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!