Connect with us

Hír

Floyd: “Sajnálom amit tettem, de továbbléptem.”

Michael Floyddal nagyot fordult a világ. Az Arizona Cardinalsból decemberben ittas vezetést követően kivágott elkapó New Englande került, ahol habár a rájátszásban csak a Houston ellen lépett pályára, mégis bajnoki címet ünnepelhetett múlt héten a gárdával.

 

Floyd a győzelmet követően a twitterre töltött fel egy képet, melyen épp a Lombardi trófeát csókolja meg, majd 16 óra elteltével tweetelt újra az elkapó, hogy elképesztő, hogy mennyien berágtak rá.

 

 

Egy héttel a még mindig felfoghatatlan eseménysorozat után Floyd a WEEI rádió vendége volt, ahol arról beszélt, hogy mennyire meglepte őt az emberek utálata. Véleménye szerint az Arizona szurkolók személyes sértésnek veszik a távozását és irigyek a bajnoki címére.

 

„Random emberek mondják a legelképesztőbb dolgokat, többségük valószínűleg arizonai. Azt hiszik, nem is sajnálom, amit tettem vagy egyszerűen csak nem tiszteltem a Cardinalst. Csak annyit mondhatok, hogy hibáztam. Sajnálom, amit tettem, de én továbbléptem. Úgy gondolom, nem akarták, hogy sikeres legyek az ott történtek után. Sokan vannak, akik irigyek lesznek a sikeredre, de neked akkor is a legjobbat kell kihozni a dolgokból. Egy olyan csapathoz kerültem, ami bízott bennem, ennek pedig meg is lett az eredménye.”

 

A műsorban a decemberi ittas vezetése is szóba került, hiszen ez lehetett a fordulópont Floyd idei szezonjában.

 

„Hülyeséget csináltam, amikor autóba ültem. Azt hittem jól vagyok, de egyszer csak elaludtam a volán mögött, az utána történteket pedig az egész világ tudja. Egy személyes, hülye döntés volt, de tanultam belőle.”

 

Floyd szabadon igazolható játékossá válik, így egyáltalán nem biztos a Patriotsban a jövője, habár állítása szerint nagyon jól érezte magát a csapatnál eltöltött rövid, ám mégis sikeres időszak alatt. Kérdés, hogy a New England részéről van-e igény az elkapó játékára, ugyanis jelenleg csak ötödik számú WR lenne és mélységi célpontra sincs feltétlen szüksége a gárdának Mitchell és Hogan miatt.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!