Connect with us

Hír

29 évesen visszavonul a liga legjobb puntere

 

Hatalmas meglepetésre bejelentett visszavonulását a Colts kiváló, még csak 29 éves puntere, Pat McAfee. Twitterre töltött fel búcsúzó üzenetét, amit itt teljes egészében elolvashattok:

 

 

McAfee állásajánlatot kapott a BarStool Sports oldalnál és mivel négy éven belül három térdműtéte is volt, így komolyan fontolóra is vette, majd mint látjuk, el is fogadta ajánlatukat.

 

“Játszhattam volna még pár évet? Szerintem igen, de tudom, hogy ahhoz, hogy kiváló lehessek az NFL-ben – amit a csapattársaim és a szurkolók megérdemelnek -, teljes mértékben a rúgásokra kell koncentráljak. Egy olyan ponton vagyok az életemben, ahol arra szeretném fordítani a figyelmem, hogy a világot egy boldogabb és lehetőleg jobb hellyé tegyem.”

 

McAfee-t a Colts a 2009-es draft hetedik körében választotta ki, kétszer választották Pro Bowlba, 2014-ben első csapatos All-Pro lett, nyolc éves karrierje során egyetlen meccset hagyott csak ki, eltiltás miatt. A PFF-nél az utóbbi öt évben mindig a három legjobbra értékelt játékos közt volt a posztján.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!