Connect with us

Hír

A Falcons Super Bowl leolvadása nem az első volt a szezonban

 

0,2 százalék volt az esély arra, hogy a Falcons kikapjon 25 pontos előnyről a Super Bowlon. Azonban mégis összejött nekik. Ráadásul a szezonbeli hat vereségükből öt ilyen volt: negyedik negyedes vezetésről való leolvadás.

 

 

bb

 

Az első meccs a Falcons-Seahawks volt, ahol 24-17-re ás 24-23-ra is vezetett a Falcons. 4:43-nál kapták meg a labdát, majd egy first down után sikerült Ryannek interceptiont dobnia, amiből mezőnygólt szerzett a Hawks és kiharcolta  a győzelmet.

 

A következő leolvadás a Chargers ellen jött össze, amolyan Super Bowlosan. 17 pontos előnyük volt a egyedik negyedeben, de a Chargers 30-30-ra feljött, a hosszabbításban pedig egy mezőnygóllal megnyerte a mérkőzést, miután Matt Bryant kihagyott egy 58 yardos mezőnygólt.

 

 

 

A 24-15-ös Eagles-Falcons mérkőzésen is vezetett az Atlanta, mégpedig 15-13-ra egy 76 yardos Taylor Gabriel TD után. Aztán megtorpantak és az Eagles viszonylag simán behúzta a meccset. Matt Ryan ekkor is INT-t vétett.

 

 

A legszerencsétlenebb Falcons vereség pedig kétség kívül a Chiefs elleni zakó volt, amikor is 28-27-es vezetésnél neki mentek kétpontosnak. Viszont Matt Ryan passzát lehalászta Eric Berry, aki azt vissza is vitte, így 28-27-es, két pontos kísérlet esetén 30-27-es, vagy sime extra pont esetén 29-27-es vezetés helyett 29-28 lett a Chiefs javára, és meg is nyerték a meccset. Ryannek egyébként a meccsen ezzel együtt két pick-sixe volt.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!