Connect with us

Hír

A Jets elcserélné Richardsont

 

A Jetses FA-kitekintőben nagyon bele találtam a tutiba, hisz nem elég, hogy bejött a Nick Mangol kivágásáról szóló tippem, de még a Sheldon Richardson trade elméletem is kezd megvalósulni. A Jets ugyanis szeretné elcserélni a korábbi első körös klasszisát.

 

New York Jets

 

Richardsonnal az a baj, hogy JJ Wattot leszámítva talán a két legjobb 3-4-es end van mellette a csapatban. Mo Wilkerson 17 milliót keres évente és jobb nála, Leonard Williams pedig sokkal olcsóbb és jobb nála, így Richardsonnak nem nagyon van helye a csapatban. Nose tackle-nek nem jó, OLB-nek nem jó, más csapatban viszont iszonyúan hasznos lehetne, hisz posztján ő is a szűk elitbe tartozik. Épp ezért szeretné elcserélni a Jets.

 

Richardson jelenleg az 5. éves opciójával játszik, tehát 8 millió dollárba kerül. Ez elég baráti, viszont csak egy évre szól. Azaz a Jets elfelejtheti az első kört érte, az új csapatának minimum egy 17 milliós franchise tagbe vagy egy 14-15 milliós szerződésbe kerülne jövőre. Kissé hasonló körülmények között cserélt gazdát például Jamie Collins vagy Chandler Jones, tehát legjobb esetben is egy második kör végét ér.

 

Hogy kinek érné meg, az más kérdés. A Packers adhatna akár érte egy második kör végét, a Bears egy harmadik elejét, esetleg egy hátra trade keretein cserélhetnének első kört. Ott van a Colts, a Redskins, akár a Cardinals is megpróbálhatja vele pótolni Campbellt. Talán a Packerst mondanám most, mint komolyan vehető esélyest. Nem azért, mert olyan gyakran csereberélnének, hanem mert egyszerűen most már valamit durrantaniuk kell a Falcons elleni gyalázat után, hisz évek óta jutottak Super Bowlba, ami egy Rodgersszel elég nagy probléma.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!