Connect with us

Hír

A jövőbeli 1/1-es elcseréltetné Romót önmagáért

 

Myles Garrett a legjobb játékos az idei drafton, a kiváló pass rusher az 1/1-es pick legfőbb várományosa. Ebből adódóan tulajdonképpen nulla az esélye, hogy a 28. helyen választó Dallas Cowboyshoz, a kvázi szülővárosa csapatához igazolja. Azonban  ő csak megpróbálkozik a lehetetlennel és feltöltött magáról egy videót, amiben kéri Jerry Jonesékat, hogy oldják meg.

 

 

 

Önhöz szólok Jerry. Mr. Garrett, történjen meg. Dak Prescott vezeti most már a csapatunkat. Kérem, adják oda Tony Romót egy rakás pick-kel együtt a Clevelandnek és válasszanak ki engem. Imádnék a Dallasért játszani. Had valósuljon ez meg” – mondja a videóban.

 

mm

 

Csak a vicc kedvéért tételezzük fel, hogy a Dallas megfontolja a csere lehetőségét. Egy 1/1 a Draft Trade Chart szerint durván öt darab 1/28-at ér. Amikor a Falcons felcserélt az 1/27-ről az 1/6-os pickért Julio Jonesért, akkor két első kört, egy másodikat és két negyedik körös picket adtak a Brownsnak. Egy 1/6-os kicsivel több mint a felét éri egy 1/1-esnek.

 

Tehát, ha Tony Romo ér papíron egy első kört, akkor az idei 1/28-as mellé még alsó hangon kellene adni még legalább két további első kört, két másodikat, egy harmadikat és két negyediket (már amennyiben feltételezzük, hogy cserénél hagyományosan a jövő évi pickek értéktelenebbek az ideiknél). Nem semmi biznisz lenne, bár talán lehetne ezen valamit spórolni, ha pickek helyett Jason Wittent és Doug Free-t küldenék, akiket jó eséllyel a fizetési plafon miatt úgy is el kell küldeni.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!