Connect with us

Hír

A labdaleeresztős botránynak még nincs vége

 

Bár Tom Brady letöltötte a négy meccses eltiltását, a csapat kifizette az egymillió dolláros büntetését és elveszítette a 2016-os első körös pickjét, még mindig hátra van egy részlet: a 2017-es draft negyedik körös pickje. Hivatalosan csak ez után zárhatjuk le a #DeflateGate-et.

 

gg

 

Egy negyedik körös pick nem tűnik soknak, de elnézve az utóbbi évek Patriots draftjait, jobban fáj, mint az első körös elvesztése. A csapat ugyanis a negyedik körben hozta el a Super Bowl hősét, James White-ot, de negyedik körös pick volt a döntőn szintén nagyot játszó Malcolm Mitchell, a szezon során hét, a Super Bowlon 2,5 sacket szerző Trey Flowers, a kezdő guard Shaq Mason,  Cameron Fleming és az elit kicker Stephen Gostkowski is.

 

 

Érdekes továbbá, hogy az idén elit szinten játszó Marcus Cannon az ötödik körben, az elkapó Julian Edelman a hetedik, Tom Brady pedig ugyebár a hatodik körben került a csapathoz. Belichicknek inkább adni kellene két második kört és elvenni az összes hátsót. Abból úgysem jönne ki jól.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!