Connect with us

Hír

A Metallica kitúrta a Cardinalst saját stadionjából

 

Szegény Arizona Cardinals megszívta a rockzenével az utóbbi két évben. Tavaly a Guns N’Roses adott koncertet a University of Phoenix Stadiumban, ami miatt egy időre kénytelenek voltak egy ideiglenes helyet keresni a nyári training camp közepén. Ez újra megtörténhet, ezúttal a Metallica miatt kell egy kicsit elköltözniük a saját helyükről.

 

metallica

 

Ráadásul megint sikerült úgy szervezni a koncertet, hogy a Cardinals edzőtáborának a közepén legyen, ami miatt érthető okokból morcosak a csapat részéről. Michael Bidwill, a Cardinals elnöke szűkszavúan nyilatkozott az incidensről a helyi rádiónak:

 

„Nincs mit tenni, nem maradhatunk a stadionban pár napig, amíg lezajlik a koncert és a vele járó elő és utómunkálat. Több lehetőségünk is van a helyzetre, a legvalószínűbb opciónk azonban a túrázás lesz egy másik pályára.”

 

 

Tavaly a már említett Guns N’ Roses koncert idejére San Diegoba költözött a csapat, ahol a Chargerszel közösen készültek a szezonra, idén is valószínű egy másik csapattal közösen készülhetnek. Pedig én a helyükben meghallgatnám a koncertet…

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!