Connect with us

Hír

A Saints pass rushert keres

 

Sean Payton, a Saints mestere nyilatkozta a csapat weboldalán, hogy a Saintsnek mindenképp muszáj egy jó pass rushert találnia. Nem is meglepő a dolog, hisz a csapat 30 szerzett sackje a hatodik legkevesebb volt tavaly, a rájátszás pedig már évek óta a védelmen úszik el:

 

Muszáj nagyobb nyomást helyeznünk az ellenfél QB-ire. Mindegy, hogy a draftról vagy a piacról jön erősítés, de effektívebben kell támadnunk az irányítókat. Ha megnézed a múlt évi statisztikákat láthatod, hogy siettetésekben sackekben és nyomásgyakorlásokban is a liga alsó harmadához tartoztunk.

 

sp

 

Cameron Jordan személyében a Saintsnek már van egy abszolút elit pass rushere, aki ráadásul 11 millió dolláros fizetésével a 3. legjobban kereső játékos a posztján. Bár a csapatnak van pénze, nem a pass rusher az egyetlen hiányposzt, két top fizetésű játékost pedig aligha lenne értelme megfizetni. Chandler Jones, JPP vagy Melvin Ingram, már ha egyáltalán kikerülnek a piacra, 14-17 millió dollár között fognak keresni, így jó eséllyel a draft, vagy a Mario Addison féle olcsóbb rusherek jöhetnek szóba.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!