Connect with us

Hír

Aki megváltoztatta Cam Newton életét

Cam Newton a 2015-ös MVP évében vitathatatlanul a liga egyik legmegosztóbb alakjává nőtte ki magát, azonban attól függetlenül, hogy valaki a pályán hogy viselkedik, lehet igazi példakép mindenki számára a pályán kívül.

 

Sokaknak új információ lehet, hogy Newtonnak van egy nevelt lánya – vagy legalábbis egy lány, akire nevelt lányaként tekint – Shakira. Newton régi barátjának, Kia Proctornak a lánya, akinek Shakirán kívül még két gyermeke van, egy egyéves kisfiú és egy újszülött kislány. Shakira még Kia korábbi kapcsolatából született, így jórészt egyedül nevelte a lányt, utóbbi kettő jelenlegi párjától született.

 

Shakira pénteken töltötte be ötödik életévét, amiről Newton külön megemlékezett instagramján.

 

Névtelen

 

„Boldog szülinapot kívánok annak a lánynak, aki öt éve megváltoztatta az életemet abban a pillanatban, amikor először találkoztunk. Rengeteg kihívás elé állítottál engem amiről nem tudsz, ugyanis úgy érzem te vagy az első gyermekem. Ez nem dicsekvés, csupán az őszinte igazság. Nevelőapának lenni az apa részéről legalább olyan nehéz, mint a gyermeknek elfogadni a helyzetet. Mindkét félnek komoly feladat és ezért minden nevelőszülőt tisztelek, aki teljes felelősséget vállal egy olyan gyermekért, aki csonka családba született. Emlékszem arra a napra, amikor először hívtál apucinak, pokolian megrémültem. Aztán belegondoltam és büszkévé tett, hogy nem csak egy férfimintaként, hanem apaként tekintettél rám, akitől rengeteg mindent tanulhatsz. Édesanyád és én ugyan nem vagyunk házasok, de senki sem mondhatja, hogy én nem vagyok a te papád és te nem vagy az én lányom. Szeretlek, jobban mondva, apu szeret téged Kirry. Boldog születésnapot Shakira, más néven Kirry, más néven B1 Gsissy.”

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!