Connect with us

Hír

Áldás vagy átok a Cowboys helyzete?

 

 

Jerry Jones szeret a valóságtól elrugaszkodott dolgokat nyilatkozni, legutóbbi felszólalásában azonban talán nem volt semmiféle túlzás. „Nekünk van a legjobb QB helyzetünk a ligában, két olyan irányítónk van, akik egyaránt képesek a Super Bowlba vezetni a csapatot.”

 

dakromo

 

Talán nem megkérdőjelezhető, hogy tényleg a Cowboys rosterén van két olyan irányító, akikről könnyen elképzelhető, hogy a nagydöntőig vezetik csapatukat. Prescott kiváló rookie szezonon van túl, a harmadik legpontosabb irányító volt, a harmadik legjobb volt blitz ellen és az egyik legjobb TD-INT mutatója is neki volt a ligába. Romo pedig bár törékeny, de kérdés nélkül kiváló képességű QB, aki olyan tapasztalattal és érzékekkel bír, amiért a mai fiatal irányítók nagy része még kevés. Ez az áldás azonban egy átok is. „Ha tudnám, mit lehet kezdeni ezzel a szituációval, én lennék az Egyesült Államok Elnöke” Mondta Jones egy rádióinterjúban és tényleg nehéz egészséges megoldást találni.

 

A csere lehetősége persze már sokszor felmerült, de egyelőre nem látni melyik csapat is szállna versenybe Romoért reálisan, ráadásul a Dallas sem válna meg könnyen ikonjától. Egy biztos, ritkán állnak úgy össze a csillagok, hogy egy csapat két épkézláb irányítót is fel tud mutatni, sok csapatnak pedig egy sincs.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!