Connect with us

Hír

Amendola újabb pay cut elé néz

 

Annak, hogy a Patriots dinasztia része legyél, ára van, ezt már bizonyította a Jamie Collins trade is, vagy Danny Amendola önfeláldozásai. Az ESPN riportja szerint Bill Belichick arra készül, hogy zsinórban harmadszor kérje meg elkapóját, hogy menjen bele egy kis fizetéscsökkentésbe, ha a csapatban szeretne maradni.

 

amendola

 

Amendola nem futott valami jó szezont 2016-ban, csak 23 elkapása volt 243 yardért, ami egy közel 8 millió dolláros cap hittel rendelkező játékosnál édeskevés. Ezért, és mert a játékostól sem szeretnének feltétlen megválni, egy újabb fizetéscsökkentést ajánlanának fel neki, amivel sikerülne még több helyet szerezni a salary capben. Annyi biztos, hogy a jelenlegi szerződése mellett biztos nem tér vissza Foxboroba, hiszen 6 millió dolláros base salary-val rendelkezik 2017-re. A játékos előtt két út áll: vagy elfogadja a pay cutot, vagy kivágja a Patriots.

 

Ha Amendola nem megy bele a csökkentésbe, akkor a Patriots 6,375 millió dollárt szabadíthat fel a salary capben, ha megválnak Amendola szolgálataitól.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!