Connect with us

Hír

Antonio Brownt karrierje végéig megtartaná a Steelers

 

Nagyban folyik az egyezkedés a játékos ügynöke és a Pittsburgh Steelers között egy szerződéshosszabbításról, amivel karrierje végéig szeretnék Brownt a Steelers kötelékeiben látni. A 28 éves játékos szerződése jövőre járna le.

 

antonio brown

 

A játékos körül nem volt minden rendben, hiszen az a bizonyos Facebook videója nagy port kavart a Steelers öltözőjében, ami rögtön megindította a pletykalavinát a távozásával kapcsolatban. Kevin Colbert, a Kohászok GM-e azonban hallani sem akar ezekről, és Brownnal képzeli el a franchise jövőjét. „Azt akarjuk, hogy Steelerként vonuljon vissza, és ne igazoljon máshova.” – mondta Colbert.

 

A törekvés szép és jó, csak kérdés, hogy ez mennyire terheli majd le a Steelers salary capjét. A “Killer Bee’s” óriási fegyvertény a támadósorban, de ebből Bellnek idén, Brownnak jövőre kéne szerződést adni, Roethlisberger pedig már karrierje végét tapossa. Az sem könnyíti meg Colbert helyzetét, hogy Bell és Brown is a posztja legjobbjai közé sorolandó, ami a fizetésükön is meg kell látszódjon.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!