Connect with us

Hír

Az Eagles elcserélné Kendrickst

Az Eagles bennfentes Jimmy Kempski szerint az Eagles jó eséllyel el fogja cserélni a linebacker Mychal Kendrickst. Ezzel elég vékony lesz a linebacker sor Bradham és Hicks mögött, pedig Kendricks alapvetően nem egy rossz játékos.

 

mm

 

A 2012-es draft második köröse a 2013-as szezonban már kezdte megmutatni a tudását, hisz 106 tackle mellé négy sack, négy leütött passz, három interception és két kiharcolt fumble került a neve mellé. A 2014-es szezonja pedig csodálatos lett, még ha csak tizenkét meccsen is játszott sérülés miatt: négy sack, 83 tackle,  három leütött labda és három kierőszakolt fumble, a játék minden aspektusában kiemelkedő volt. 2015-ben kapott is egy 4 éves 29 millió dolláros szerződéshosszabbítást, azonban Jim Schwartz védőkoordinátor érkezése betette neki a kaput.

 

2016-ban 15 meccsen lépett pályára, de csak nyolcszor volt kezdő és mindössze 273 snapet volt a pályán. Nem volt rossz, de a 3-4-es védelemről való átállás a 4-3-as rendszerre nagyon nem jött be neki, így most Howie Roseman nagy erőkkel dolgozik azon, hogy elcserélje. Pénzügyileg annyira nem lesz jó ez a lépés, hisz 4,8 millió dollár halott pénz mellett csak 1,8 millió szabadul fel csere esetén.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!