Connect with us

Hír

Az Eagles elkapókat jobban érdekelte az éjszakai élet, mint a foci

 

A Philadelphia Eagles elkapói borzasztóak. Csak egyikük, Jordan Matthews tudta átlépni a 400 yardos (!) határt a szezonban, ez pedig hatalmas probléma egy olyan csapatnál, ahogy végre megtalálták a franchise irányítót, akinek nem ártana, ha lenne egy kis segítsége.

 

013117_Treggs-DGB_AP.17965d09.fill-735x490

 

Két WR-nél ennek a sikertelenségnek és borzasztó játéknak köze lehetett ahhoz, hogy fontosabbnak tartották, hogy részt vegyenek Philadelphia éjszakai életében, mintsem hogy az edzéseken rendesen odategyék magukat. Egyikük a korábbi második körös, elképesztő fizikai adottságokkal megáldott, ámde balhés Dorial Green-Beckham, aki a Titanstől érkezett egy trade keretén belül. Másikuk a draftolatlan újonc Bryce Treggs, aki gyorsaságával kompenzálja méretbeli hiányosságait. Mindketten nagyon egydimenziós fegyverek voltak az Eagles támadósorában, amivel még nem is lenne nagy baj, azonban nem fordítottak arra energiát, hogy fejlesszék magukat, hogy folyton egyre jobbak legyenek.

 

Ezen még az sem segített, hogy az Eagles legendája, Brian Dawkins – akit akár szombaton a Hall of Fame-be is beválaszthatnak – is a csapat körül tevékenykedett és próbált segíteni és motiválni. Könnyen lehet egyébként, hogy egyikük sem éli meg majd a 2017-es 53-as keretszűkítést, ha az Eagles hoz 1-2 fegyvert erre a pozícióra a szabadügynök-piacon vagy a drafton, illetve h DGB és Treggs nem változtatnak a hozzáállásukon.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!