Connect with us

Hír

Berry nem akar franchise tag alatt játszani

 

 

Az idei offseason egyik legértékesebb játékosa, a Kansas City Chiefs, safety poszton játszó, All-Pro-ja, Eric Berry. A súlyos betegségből felgyógyuló játékos ezt a szezont franchise tag alatt játszotta és nem lenne boldog, ha ez ismét bekövetkezne.

 

eric-berry-featured-pic

 

„Én határozottan nem szeretnék franchise tag alatt játszani. Kansasban akarom befejezni a pályafutásom, de nem érzem kellemesen magam tag alatt” – nyilatkozta a napokban. Az nem kérdés hogy a Chiefs is igényt tartana a szolgálataira, de az egyik legkevesebb mozgástere pont a Kansasnak van és Berryn kívül akad még pár játékos, akivel hosszabbítani kellene. Persze a top prioritást Berry élvezi, de az ő megtartása is lenne a legköltségesebb. A tag összege közel 13 millió dollár és ennél egy hosszú távú szerződés sem lenne valószínűleg sokkal olcsóbb, évi viszonylatban. A franchise tag miatt Berry egészen augusztus végéig távol maradt a csapat edzéseitől és ha ez újból megtörténik, akkor lehet még tovább „sztrájkol” majd.

 

Egy biztos, Berry összenőtt a csapattal és a története olyan szenzáció, amit a szurkolók sem fognak soha elfelejteni. Persze csupán a játéka elég lenne ahhoz, hogy a Chiefs meg akarja tartani, de mikor egy játékos ilyen ikonikussá válik egy csapatnál akkor meg kell mozgatni minden követ, hogy meg tudják tartani. Berry tehát maradni akar, a csapat meg akarja tartani, már csak meg kell találni a megoldást.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!