Connect with us

Hír

BREAKING: Berry hosszabbított!

 

Eric Berry az idei legjobb szabadügynök safety, de ligaszinten is a szűk elit tagja, nem mellesleg egy valódi hős. Ezért nem meglepő, hogy a Főnökök a megtartásán fáradoznak, lehetőleg hosszú távra, de ezért áldozatot kell hozniuk, amire mellesleg készen állnak. UPDATE: Ian Rapoport szerint meg is született az egyezség Eric Berry és a Kansas City Chiefs között! A felek egy 6 éves, 78 millió dolláros szerződésről állapodtak meg, ezzel Berry az NFL legjobban fizetett safetyje

 

eric_berry

 

A Chiefs terve, hogy Berryt hosszú távra magához láncolja még a szerdai franchise tag-deadline előtt, ehhez viszont a legjobban fizetett safetyvé kell tenniük Berryt. Jelentjük sikerült. A szerződés éves átlagban 13 millió dollárt takar, valamint 40 millió dollár garantált belőle, 20 milliót pedig aláírási ónuszként rögtön kézhez kapott a játékos.

 

Ez már csak azért is jó a Chiefsnek, mert így akár tagelhetik a másik fontos szabadügynöküket, Dontari Poe-t, és két legyet üthetnének egy csapásra. Na de beleférne ez nekik Laurent Duvernay-Tardif hosszabbítása és a nem túl jó cap helyzetük mellett? Beleférhet, ha nagyon szűkösen is, de ehhez mindenképp meg kell szabadulniuk a Nick Foles-Jamaal Charles kettőstől. Kettejük kivágásával kapásból felszabadulna közel 13 millió dollár a fizetési keretből.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!