Connect with us

Hír

BREAKING: Kettős csere a Jaguars és a Dolphins között!

Megegyezett egymással a Miami Dolphins és a Jacksonville Jaguars csapata a tight end Julius Thomas elcseréléséről az NFL Network insidere, Ian Rapoport szerint, Branden Albert pedig Miamiból Jacksonville-be került.

 

NFL: International Series-Buffalo Bills at Jacksonville Jaguars

 

A csere csak az új szezon kezdetekor, március 9-én lehet hivatalos, de több forrás is állítja, hogy a felek bizony megállapodtak.

 

Armando Salguero, a Miami Herald újságírója már az ellenértéket is tudni véli, ami egy 2017-es hetedik körös draftpick.

 

Thomas két éve kötött öt évre szóló, 46 millió dolláros szerződést a Jaguarsszal 2015 nyarán, de az itt eltöltött időszaka, finoman szólva sem sikerült úgy, ahogy azt Jacksonville-ben remélték. A cserét követően ismét Adam Gase keze alatt dolgozhat. A tight end abban az időszakban játszotta karrierje két legjobb évét, amikor Gase volt a Denver támadó koordinátora.

 

Julius Thomas mellett csapatot vált a Dolphins korábbi bal oldali tackle-je, Branden Albert is. Érte a Jaguars egy 2018-as, hetedik körös picket adott. Fontos, hogy két külön trade-ről beszélünk, tehát Thomas nem ellenértéke Albertnek, hanem mindkét játékosért csupán egy hetedik körös picket kaptak a csapatok.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!