Connect with us

Hír

Cardale Jones lehet a befutó Buffaloban?

 

Nincs könnyű helyzetben a Buffalo Bills csapata. Új főedző érkezett Sean McDermott személyében, ami már alapjáraton is kisebb-nagyobb rosterváltoztatást jelent, ráadásul még mindig kérdéses, hogy ki lesz a csapat kezdőirányítója a következő szezonra. Ne lepődjünk meg, ha ez a személy a tavaly húzott Cardale Jones lesz.

 

cardale_jones

 

Hogy miért is nem biztos Tyrod Taylor maradása, azt már szezon előtt megírtuk, és egyre inkább úgy tűnik, hogy elválnak útjaik. Csak hogy ezzel a lépéssel a spórolás mellett az irányítókérdést is megnyitják, amire nincs túl sok opciója a Billsnek. Vannak fontos szabadügynökeik, akikkel le kellene ülniük tárgyalni, a cap space pedig nem véges, ezért két út tűnik reálisnak: vagy hoznak a draftról egy irányítót, amire az 1/10-es cetli megfelelő lehet, vagy Cardale Jones kezébe adják a karmesteri pálcát. Vagy hosszabbítanak E.J. Manuellel, haha, dehogy.

 

Jonest a 4. körben húzták ki, az Ohio State játékosok táborát képviselte, “csereirányítónak jó meg olcsó lesz” alapon tartották számon a kiválasztását. Igen ám, de Dak Prescott 2016-os játékát látva alighanem elgondolkoznak a csapatok azon, hogy megfelelő playbookkal gyengébbnek tartott irányítókból is lehet egy NFL szinten jól teljesítő játékost faragni. Jonesnak megvan a tehetsége erre, de nagyon sokat kellene még fejleszteni a játékán. Doug Whaley general manager nem zárta ki ennek a lehetőségét, Jones pedig az utolsó fordulóban megkapta a lehetőséget pár passz erejéig.

 

Felmerülhet ugyanakkor egy FA irányító szerződtetése, de ez sokban függ a Bills cap helyzetétől is. A Bucs irányítóját, Mike Glennont tartják a legvalószínűbb célpontnak.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!