Connect with us

Hír

Cousins, Berry, Charles, Peterson – BREAKING összefoglaló

 

A Chiefs a liga legjobban kereső safetyjévé tette Eric Berryt. A felek egy 6 éves, 78 millió dolláros szerződésről állapodtak meg, ezzel Berry az NFL legjobban fizetett safetyje. A szerződés éves átlagban 13 millió dollárt takar, valamint 40 millió dollár garantált belőle, 20 milliót pedig aláírási bónuszként rögtön kézhez kapott a játékos.

 

eric-berry-featured-pic

 

Kirk Cousins exclusive franchise taget rakott a Redskins, azaz más csapattal nem tárgyalhat ezen időszak alatt! Érdekes döntés, ezzel eléggé megnehezítette a cserét a 49ers, vélhetően a csapat semmi esetre sem akarja elveszíteni.

 

Nem hívta le a Minnesota Vikings Adrian Peterson 2017-es opcióját, így a kiváló futójátékos szabadügynökké vált! Ugyanakkor ez nem feltétlen jelenti azt, hogy 10 év után ennyi volt számára Minnesota, hiszen a Vikes olcsóbban visszaigazolhatja, viszont ezzel a lépéssel tesztelheti a piacot, és bárhova átigazolhat. Ezzel a lépéssel egyébként 18 millió dollárt szabadítottak fel a fizetési keretükből.

 

Peterson után újabb klasszis futó vált szabadügynökké, Jamaal Charlest 9 év szolgálat után kivágta a Chiefs. Ezzel a lépéssel 6,2 millió dollárt spórolt a Chiefs. Készülnek Dontari Poe franchise tagelésére?

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!