Connect with us

Hír

Cruz jövője bizonytalan

Victor Cruz sokat köszönhet a New York Giantsnek, azonban nem kizárt, hogy szeptembertől már egy másik csapat sikeréért fog küzdeni az elkapó. Utóbbi két évében folyamatosan sérüléssekkel bajlódott, így mindössze 39 elkapást, 586 yardot és egy touchdownt jegyezhet ebből az időszakból.

 

Victor+Cruz+Super+Bowl+XLVI+qXiYY1lfGBOl

 

Rengeteget keres, 2017-re 9.4 millió dollárral terhelné a Giants kasszáját, a csapatnál pedig lenne mibe fektetni a játékos kivágásával megspórolt összeget, ami 7.5 millió dollárt jelentene (1.9 millió dollár halott pénz mellett). Cruz helyzetét az sem könnyíti, hogy az újonc Sterling Shepard kiváló évet tudhat magáénak, ráadásul az újonc játékos berobbanását követően kikerült a slotból a szélre a 30 éves játékos, így nem csak hogy harmadik számú opcióvá vált, de még a komfortzónáján kívülre is került.

 

„Remek kérdés. Lehet. Sosem tudhatod.” – kezdte Cruz a NJ.com weboldalnak adott nyilatkozatában, amikor arról kérdezték, hogy elképzelhető-e a váltás.

 

„Ha eljön az idő, akkor lépni kell, de nem tudhatod, hogy hogyan jössz ki a dologból. Ez ugyanaz, mint amikor eléd raknak egy ételt, te megkóstolod és utána tudod csak eldönteni, hogy ízlik-e vagy sem. Slotban kiválóan érzem magam és ott vagyok a legjobb, így ha adódik egy lehetőség, hogy ismét ott játszhassak, élni fogok vele.”

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!