Connect with us

Hír

Csupán 18 hónapos volt, mikor apja rálőtt

 

Reuben Fosternek, az idei draft class legjobb linebackerének nagyon különös, tragikus története van. A top10-be várt játékos ugyanis még csak másfél éves volt 1996-ban, mikor édesapja rá és édesanyjára lőtt több golyóval és mindkettejüket megsebesítette.

 

Reuben apja, Danny Foster többször is hátbalőtte Inita Paige-et, miközben ő a 18 hónapos kisfiát tartotta a kezében. Az édesanyának összeesett a tüdeje, így természetesen kórházba került, Rueben sérüléseit azonban csak az incidens után 4 nappal fedezték fel az orvosok, mivel egy csúnya csecsemő-ótvar takarta el azt.

 

NCAA Football: CFP National Championship-Alabama vs Clemson

 

Szerencsére mindketten hamar rendbe jöttek, azonban a történetnek itt nem volt vége. Danny Foster először megpróbált elmenekülni, de aztán Californiában sikerült letartóztatni és 30 év börtönre ítélni. Ő azonban 9 hónap után megszökött a Randolph Megyei Börtönből és 16 éven keresztül nem is találtak rá, míg végül 2013 februárjában Miamiban kapták el újra.

 

Nagy megkönnyebbülés volt ez mind Inita, mind Reuben számára, akik így lezárhatták az ügyet. Érdekes módon nem jött fel sokszor a dolog a linebacker életében, nem kavart nagy port, mikor az Alabama egyetemre került és most a draftra készülvén sem olvasni, hallani erről sok helyen.

 

Reuben egyértelműen a legjobb játékos posztján az idei draft classban, egész biztosan top10 pick lesz belőle, de az sem elképzelhetetlen, hogy már a 49ers kihúzza az 1/2-es cetlivel. Van aki Patrick Willishez, van aki Luke Kuechlyhez és van, aki Bobby Wagnerhez hasonlítja.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!