Connect with us

Hír

DeSean Jackson a fővárosban akar maradni

 

Az egykori Eagles elkapó washingtoni szerződése március elején lejár, a folytatás pedig elég képlékeny. A Redskins vélhetően nem véletlenül Josh Doctsont vitte el a 2016-os draft első körében, ráadásul tele vannak fiatal (és olcsó) elkapóval, ami a két nagyöreg, Jackson és Pierre Garcon távozását vetítheti elő.

 

desean_jackson

 

DeSean Jacksonról már hetek óta azt pletykálják, hogy visszatér Philadelphiába, hiszen őt (és sok más Eagles kedvencet) Chip Kelly küldte el, aki már nem tartozik a franchise kötelékei közé. D-Jax többször is kiemelte, hogy így újra felvenné a zöld-fekete mezt, most azonban megváltoztatta álláspontját, és jelenlegi csapatánál maradna inkább.

 

„Washingtonban szeretnék maradni. Itt van a családom, itt vettünk magunknak házat, ide köt minden. Nem szeretnék innen elköltözni egy új közegbe, még ha sokáig éltem Phillyben. Reménykedek egy hosszabb távú szerződésben, remélem a vezetők is így akarják.”

 

Nos, hogy így akarják-e, afelől vannak kétségek. A Redskinsnél jelenleg Kirk Cousins megtartása lenne a prioritás, illetve a védelemre kellene mozgósítani a maradék tőkét, így lehet a Jackson família kénytelen lesz költözni. 17,9-es yard/elkapás átlagával vezette a csapatot a kezdőjátékosok közül, ezzel is nyomatékosítani kívánta értékét a Redskins felé. Viszont abban is biztosak lehetünk, hogy sok Eagles drukker látná őt újra a Lincoln Financial Fielden a csapat mezében.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!