Connect with us

Hír

Earl Mitchell a 49ersé!

 

Sikerült erősítenie a védőfalát a 49ersnek, a Dolphinstól nemrég elküldött Mitchell végül őket választotta a kérői közül. Ezzel valószínűleg megvan a niners 1-tech DT-je az új védelmi sémájukba.

 

mitchell

 

Mitchell egy 4 éves, 16 millió dolláros szerződésben állapodott meg a 49ersszel, 5,5 millió dolláros garantált tartalommal, amit 2017-ben meg is kap. Ez a 4 millió dolláros átlag egyébként megegyezik a Miamiban keresett fizetésével. Azonban a papíron remek erősítésnek tűnő játékos nem biztos, hogy a megfelelő célt szolgálná. Mitchell a méretei alapján ideális lehet nose tackle-nek a 4-3-as védelemben, viszont a futások megállítása neki sem az erőssége, sokkal inkább a nyomásgenerálás. Csakhogy ilyen játékosból húzott az első körben a 49ers az előző két évben, igaz másik general manager rezsimje alatt.

 

Abban viszont nincs kétség, hogy ráfért az erősítés arra a védőfalra, és viszonylag olcsón sikerült rá embert találniuk. Aztán ki tudja, lehet a 49ers rendszerében Mitchellnek javulni tudnak a képességei, vagy pont a pass rusher skilljei miatt esett rá a választás.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!