Connect with us

Hír

Edelman: Garoppolónak Rodgers/Favre szintű magabiztossága van

 

Tony Romo mellett Jimmy Garoppolo helyzete lesz az egyik legfelkapottabb téma a holtszezonban. A fiatal irányítóért a Patriots legalább egy első körös picket szeretne, a Browns talán vevő is lenne rá, de a 49ers is képben van. Bármelyikük is viszi el azonban (már ha elviszi), Julian Edelman szerint csak jól járhat vele:

 

Nem vagyok egy fizetett GM, nem látom át a dolog teljes értékét, de Jimmy elképesztő. Az alapszakasz elején ő vezetett ki minket a pályára és nagyon jól játszott. Keményen edz és keményen készül. Jó gyerek és fiatal, egy igen jó játékos. Megvan benne az a fajta magabiztosság, ami Brett Favre-ban vagy Aaron Rodgersben.

 

jimmy-garoppolo-new-engalnd-pats-2015

 

Hogy ki viszi el, az érdekes kérdés lesz. A legfrissebb hírek szerint legfeljebb a több első körös pick-kel rendelkező Browns adna érte egy első kört, viszont sokkal nagyobb esély van egy Alex Smith szerű cserére. A 49ers annak idején úgy cserélte el a Chiefshez, hogy egy második kör elejét kaptak érte, illetve egy kondíciós picket, amiből aztán lett még egy második kör. Vélhetőleg Garoppolo is hasonló üzlet keretein belül vált majd csapatot.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!