Connect with us

Hír

Egy bajnokkal kevesebb Green Bayben

James Starks és a Green Bay Packers útjai szétválnak, a wisconsini gárda ugyanis kivágta a szebb napokat is megélt running backet. Ezzel már csak Rodgers, Nelson, Bulaga, Lang, Matthews, Shields, Burnett, Crosby és Goode maradtak hírmondók a 2010-es bajnokcsapatból.

 

Super Bowl XLV

 

Starks az alapszakasz utolsó három mérkőzését és a Packers teljes playoffját kihagyta egy decemberi autóbalesetben elszenvedett agyrázkódást követően. Feltehetően erre gondolnak, amikor azt írják, hogy non-football injury (nem futballsérülés) miatt rakták ki a futót.

 

Starksnak egyébként sem volt jó szezonja. Év elején térdsérüléssel bajlódott, így 2016-ban mindössze 63 futással és 145 yarddal zárt, amihez még hozzájött 19 elkapás, 134 elkapott yard és két touchdown. A játékos kivágásával három millió dollárt spórol meg a Packers. A Green Bay finoman szólva sem áll jól futók terén, Starks kivágásával pedig gyakorlatilag Ty Montgomery (aki amúgy kényszermegoldásként került a backfieldre) maradt az egyetlen biztos futója jövő évre a gárdának, ugyanis Eddie Lacy és Christine Michael is szabadon igazolhatóvá válik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!