Connect with us

Hír

Gilbert kivágva

Újabb Cleveland Browns játékos lett hivatalosan is bust – már ha ez eddig kérdéses volt – azok után, hogy Justin Gilbertet kivágta aktuális csapata, a Pittsburgh Steelers.

 

Cleveland Browns rookie cornerback Justin Gilbert (21) defends during an NFL football game against the St. Louis Rams at FirstEnergy Stadium on Saturday August 23, 2014 in Cleveland, Ohio. St. Louis won 33-14. (AP Photo/Aaron M. Sprecher)

 

Gilbert a 2014-es draft első körének nyolcadik helyén került kiválasztásra a Cleveland Browns által. Egészen tavaly nyárig a Barnák alkalmazásában állt, ekkor egy csere keretén belül került a Steelershez, ahol jobbára csak a speciális egység tagjaként számítottak rá, pedig szezon elején még erősítésnek szánták a secondarybe, összesen 12 mérkőzésen lépett pályára Pittsburgh mezben.

 

Gilbertért nem feltétlen állnak sorba a csapatok, ugyanis még a Brownsnál eltöltött két év alatt is csak 23 mérkőzésen lépett pályára, ezek közül mindössze három alkalommal volt kezdő és a teljesítménye is rengeteg kívánnivalót hagyott maga után, amin úgy látszik pennsylvaniai tartózkodása alatt sem tudott javítani.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!