Connect with us

Hír

Gilmore: “A többieknek jó lesz a cserepad”

Ha van egy poszt a Baltimore Ravensnél, amivel nem kell foglalkozni az offseason során, az a tight end. A rosteren ugyanis jelenleg hat tight end foglal helyet, Dennis Pitta, Ben Watson, Maxx Williams, Nick Boyle, Darren Waller valamint Crockett Gilmore személyében.

 

Utóbbi az elmúlt két évben folyamatosan különböző sérülésekkel bajlódott, így nem igazán tudott egyelőre kiteljesedni Baltimore-ban a negyedik évére készülő játékos, azonban úgy érzi, teljesen egészséges állapotban senki nem fogja tudni felvenni vele a versenyt a kezdő pozícióért folytatott harcban.

 

Crockett-News

 

„Nem akarok lejönni a pályáról. Minden snapet és minden downt én akarok, valamint a tag is én szeretnék lenni. Igazából nincs semmilyen érv ez ellen. Ugyan remek tight endjeink vannak, de az az igazság, hogy csak a cserepad kényelmét fogják élvezni. Ezt meg is mondtam nekik.”

 

Gilmore nyilatkozata kétélű, ugyanis teljesítményével egyelőre nem támasztotta alá mondandójának jogosságát, azonban könnyen lehet, hogy már a Free Agency nyitását követően a két nagy vetélytárs közül az egyiktől megszabadul. Pitta, habár kiválóan tért vissza hátsérüléséből és a legtöbb (86) elkapást mutatta be csapaton belül, az egészsége továbbra is kockázatos tényező, ráadásul 7.7 millió dollárral terheli a sapkát. Watson pedig az egész 2016-os szezont kénytelen volt kihagyni egy Achilles-sérülés miatt. Ő idén 4 milliót foglal el a fizetési plafonból.

 

Az overthecap.com számításai szerint a Ravensnek idén 15.3 milliója van jelen állás szerint költekezni, szóval annyira nem áll jól e téren a gárda, hogy mindkét veteránt (Pitta 31, Watson 36) magánál tartsa annyiért, amennyit jelenleg ki kéne nekik fizetni, akkor pedig Gilmore egy lépéssel közelebb kerülhet ahhoz, hogy ő legyen „A tag”.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!