Connect with us

Hír

Greg Robinson élvezi Sean McVay bizalmát

 

Nincs könnyű dolga a frissen kinevezett Sean McVaynek. Első körös draftcetlijük nem lesz idén a Goff trade miatt, a 40 millió dolláros cap space nem tudni, hogy milyen erősítésekre lesz elég, ráadásul a csapat támadósora nincs összerakva. Ennek ellenére a csapat korábbi 1/2-es OT-je, Greg Robinson megkapja McVaytől az esélyt.

 

greg_robinson

 

Robinson eddigi NFL-es pályafutása nem úgy alakul, ahogy egy ilyen magasan kiválasztott játékostól elvárható lenne. Todd Gurley, a csapat futója többször is kritizálta – saját teljesítménye mellett – a támadófal munkáját, ami nem csak az ő, de az aktuális irányító életét is megkeserítette. Robinson ebből a gyenge Rams falból is lefelé lóg ki, aminek következtében tavaly többször is leültették a padra. Ennek ellenére McVay nem mondana le róla, és inkább megpróbálná előhozni a benne rejlő tehetséget mint sem kihasználatlanul a padon hagyni.

 

„Nem tartom olyan vészesnek a helyzetét mint ahogy azt a média beállította. Lehet látni az edzéseken, hogy mikre képes, hogy mennyire atletikus és erős, csak megfelelően kell őt használni. Ő egy olyan játékos, akivel egy nagyszerű falat lehet építeni az irányítónk elé.”

 

McVay stábjában Aaron Kromer lesz a támadófalért felelős edző, aki a Billsnél már megmutatta milyen egységet képes összerakni, ebben bízhatnak a Rams drukkerei. Van egy nyaruk arra, hogy kihozzák Robinsonból a maximumot.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!