Connect with us

Hír

Griffen: Kezd érdekes lenni a Pro Bowl

 

Az utóbbi években borzalmasak voltak a Pro Bowlok: a játékosok lézengtek, a védelmek nem voltak a pályán, az embereket pedig nem érdekelte. A mostani viszont mintha egy fokkal jobb lett volna, ráadásul több játékos is úgy nyilatkozott, hogy nagyobb volt a versenyszellem, mint korábban:

 

“Így éreztem. Szerintem előrébb léptünk tavalyhoz képest. A játékosok azt szeretnék, hogy maradjon meg a Pro Bowl. Ez megtiszteltetés nekünk, hisz ez a legjobbak legjobbjainak szól, mi pedig szeretünk a legjobbak legjobbjai lenni” – mondta a Vikings pass rusher Everson Griffen.

 

NFL: Pro Bowl

 

Ő speciel oda is tette magát, hisz például háromszor zsákolt a meccsen, és ő lett a védő MVP is. Amúgy is elég jó volt az összecsapás, több labdaszerzés, rengeteg nyomásgyakorlás és nagy játék volt a védelmektől. Persze nem ölték meg egymást, de nem is csak simogatták a másikat, szórakoztató volt. Hogy mire fel volt ez a hirtelen jött lelkesedés, nem tudni, bár aligha a győzteseknek járó fejenkénti 61 ezer dollár miatt. Főleg, hogy a vesztesek is kapnak 30 ezret, ami nem valami nagy különbség.

 

Lehet, növelni kellene a téteket, vagy mondjuk a vesztesek fizethetnék a győztesek nyereményét. Minden esetre ez most jó iránynak tűnik, az idén bevezették az úgynevezett Skill Showdown például a legnézettebb program volt az amerikaiaknál.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!