Connect with us

Hír

Hátulról kezdve építené fel védelmét a Packers

 

 

A Packers leggyengébb pontja egyértelműen a passzvédekezés volt a tavalyi évben. A sok sérülésnek köszönhetően a secondary nem igazán találta az ellenszert az ellenfél passzjátéka ellen, igaz ez elsősorban a gyenge cornerback sornak volt köszönhető. A safetyk teljesítménye rendben volt, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a két kezdő safety a játékok nagy részében pályán volt.

 

haha

 

Ha Ha Clinton-Dix minden snapet a pályán töltött, Morgen Burnett pedig az esetek 90%-ban ott volt mellette. Nem csoda, hogy a jövőt köréjük szeretné építeni a Packers. Különösen Clinton-Dix a kiszemelt, aki még nagyon fiatal, de már most az egyik legjobb safety a ligában, nem hiába került be a Pro Bowl keretbe.

 

Mellettük ott van még Kentrell Brice, akinek van még mit tanulnia, de mutatott biztató jelet és ha sikerül megtartani Hyde-ot, akkor már tényleg csak a cornerback poszttal kell törődni, mert a többiek évekig “le vannak kötve”. Hyde egy mindenes szerepet játszott az elmúlt szezonban, volt safety, de nickel corner és outside corner is, ha kellett. Sokoldalúsága miatt nem lesz olcsó megtartása, de úgy gondolom a Packers nem engedi ki a piacra. Egy átlagban évi 5-6 milliós összeget is remélhet és az sem mindegy, hány évig számolnak vele.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!