Connect with us

Hír

Hightower: Remélem, a LB cserék azért voltak, hogy én maradhassak

 

A Patriotsnak volt egy elit linebacker sora: Jamie Collins, Dont’a Hightower, Chandler Jones (igaz, ő többnyire defensive end volt). Collinst egy harmadik körért elcserélték a Brownsba, ahol kapott egy négy éves, 50 millió dolláros szerződést (top1), Jones padig egy második körért került Arizonába (ő is top fizetésre számíthat). A Patriots LB sornak, meg úgy az egész front7-nek a legértékesebb és legjobb tagja így Hightower lett.

 

Szeretném azt hinni, hogy ezek a cserék azért voltak, hogy én itt maradhassak. Ettől még bárkit el lehet küldeni vagy cserélni. Egyelőre azonban élvezem a Super Bowl győzelmet, ráérek a szabadügynök-piaccal foglalkozni, és bármi is lesz, tudni fogom kezelni.

 

NFL: Super Bowl LI-New England Patriots vs Atlanta Falcons

 

Hightower franchise tagje 15 millió dollár lenne, ennyit biztosan nem fog kapni. Luke Kuechly 12,3 milliót keres évente, Collins 12,5 milliót, vélhetően Hightower is 12-13 millió dollár környékén fog keresni. Ez nem túlfizetés, ennyi abszolút reális és egy ponton túl azért Bill Belichicknek is meg kell fizetnie a játékosokat. Főleg a védelem abszolút vezérét és agyát, aki a kierőszakolt fumble-jével tulajdonképpen elindította a Patriotsot a győztes úton. Nélküle nem lenne most mit ünnepelni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!